The funding of the ELI-NP project from Structural Funds was approved by the European Commission

Stiri

.

.

  Localizare ELI NP, acces transport si harti

Localizare ELI-NP

ELI-NP este in mod convenabil amplasat in Magurele, la 6 km distanta de sudul Bucurestiului, capitala Romaniei. Bucurestiul este cel mai prosper oras din Romania, precum si un important centru cultural, industrial si financiar. Bucurestiul pune la dispozitie proprietati imobiliare si posibilitati de cazare mai ieftine prin comparatie cu alte orase europene importante si este unul dintre principalele noduri rutiere din Europa de Est.
Orasul are centre de conferinta, institutii educationale internationale, centre culturale, magazine si centre comerciale mari, zone de agrement in interiorul sau in jurul sau, inclusiv 27 de muzee si multe parcuri, lacuri si paduri. In fiecare an, din mai pana in septembrie, in Bucuresti au loc o serie de festivaluri internationale ce ii potenteaza viata culturala si artistica. In Bucuresti, clima este placuta, cu ierni blande si veri foarte calduroase, cu umiditate redusa, ceea ce permite desfasurarea de ample activitati sportive si in aer liber. Pozitionarea sa in Sud-Estul Romaniei ii ofera acces facil la statiunile de pe litoralul Marii Negre si la cele din Muntii Carpati, de pe Valea Prahovei.Cum pot ajunge la ELI-NP folosind transportul public?
Exista o conexiune foarte buna intre aerport si ELI-NP, utilizand liniile expres de autobuze 780 si 781 ambele avand un capat de linie comun, la Gara Basarab. La fiecare jumatate de ora, un autobuz 781, pleaca de la statia din Gara Basarab, catre institut. Orarul linei 781 catre ELI-NP / 781 de la ELI-NP.

Gara Basarab este si un important nod al retelei de metrou, fiind situata in imediata apropiere a Garii de Nord, principala gara a Bucurestiului.
Inca o conexiune cu reteaua de metrou se poate face la statia autobuzului 781 Spitalul Universitar, care este situata in apropierea statiei de metrou Eroilor.

... sau folosind masina?
Depinzand de directia din care veniti: veti trece peste podul Magurele (4) daca veniti dinspre Bucuresti, pe Soseaua Bucuresti-Magurele, sau pe langa acesta, daca veniti de pe Centura. Dupa aproximativ 100 de metri de pod, veti intra intr-un sens giratoriu (3) unde treuie sa faceti stanga (cea de-a treia iesire). Parcurgeti cateva sute de metri, trecand printr-o padure, iar dupa aceasta faceti dreapta (fix inainte de parcarea IFIN-HH ).
Urmati drumul (punctat portocaliu pe harta de mai jos) si veti ajunge in parcarea ELI-NP (0).

Coordinate GPS: 44.349117820187026, 26.049731969833374
Adresa: Strada Reactorului nr. 30, Magurele, jud. Ilfov, Romania

 

.
.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati
www.fonduri-ue.ro
.
.