ALĂTURĂ-TE

ELI-NP construiește o echipă dedicată, alcătuită din oameni talentați, care doresc să își aducă contribuția la operarea și realizarea experimentelor bazate pe interacția laser-materie cu ajutorul celui mai puternic LASER din lume. Dacă sunteți interesat(ă) să lucrați într-un mediu inovativ, dinamic și să împărtășiți pasiunea noastră pentru „forțarea limitelor”, am fi încântați să vă avem în echipă.
ELI-NP oferă cercetătorilor și inginerilor din diferite domenii ale activității noului Centru de cercetare oportunitatea de a se dezvolta și de a își atinge întregul potențial într-un mediu multicultural și interdisciplinar. Scopul urmărit este crearea unui laborator de inovare și creativitate pentru cercetare și aplicații care să aducă beneficii societății în ansamblu. Etica noastră de lucru se bazează pe respect, diversitate, curiozitate și integritate. Oferim condiții de lucru deosebite, salarii competitive și beneficii.

Suntem foarte mândri de proiectul nostru și de echipa pe care am format-o. Angajații noștri reprezintă cel mai de preț bun pe care îl avem și mijloacele cheie prin care ne putem duce la îndeplinire obiectivele. Pentru întrebări și informații suplimentare, scrieți-ne la adresa: human.resources@eli-np.ro

Posturi vacante la ELI-NP